dinsdag 18 december 2018 - We zijn in Engelen (‘s-Hertogenbosch) een nieuw hok aan het bouwen. Wij gaan daar spelen in afdeling 3 onder de naam Irving van Oss. De bedoeling is om alleen jonge duiven te spelen. Op de hokken in velddriel gaan we vliegen onder de naam Rien en Diny van Oss. Hier worden de dagfond en jonge duiven vluchten het hoofddoel voor het seizoen 2019. De vliegduiven vliegen inmiddels alweer hun rondjes om het hok. Het ziet er naar uit dat we een veelbelovende vliegploeg hebben voor aankomend seizoen. Hopen dat onderstaande duiven goed gaan presteren!
We zijn in Engelen (‘s-Hertogenbosch) een nieuw hok aan het bouwen. Wij gaan daar spelen in afdeling 3 onder de naam Irving van Oss. De bedoeling is om alleen jonge duiven te spelen. Op de hokken in velddriel gaan we vliegen onder de naam Rien en Diny van Oss. Hier worden de dagfond en jonge duiven vluchten het hoofddoel voor het seizoen 2019. De vliegduiven vliegen inmiddels alweer hun rondjes om het hok. Het ziet er naar uit dat we een veelbelovende vliegploeg hebben voor aankomend seizoen. Hopen dat onderstaande duiven goed gaan presteren!
donderdag 15 november 2018 - De voorbereidingen voor de kweek 2019 zijn in volle gang. Alle hokken worden ontsmet en stofvrij gemaakt. Ook hebben de duiven hun jaarlijkse kuur achter de rug voor paratyfus.
donderdag 15 november 2018 - Welkom op onze nieuwe website! Door onze nieuwe website hopen wij u nog beter op de hoogte te houden van onze werkzaamheden in de duivensport.
donderdag 15 november 2018 - Super seizoen 2018
donderdag 15 november 2018 - De voorbereidingen voor 2015 zijn in volle gang!
donderdag 15 november 2018 - Race Derby Arona vindt elk jaar plaats op het eiland Tenerife dat tot de Canarische Eilanden behoort.
1